În cazul în care nu ştiaţi ce puteţi face cu două jante vechi… Iată o idee foarte utilă!

loading...
loading...

La orice service auto piesele uzate rămân depozitate în diferite colţuri şi rar pot căpăta o altă utilizare. Ideea demonstrată în aceste imagini ne oferă o modalitate eficientă de a reutiliza două jante vechi de la un autoturism pentru a obţine un grătar inedit.
Întotdeauna ne vom bucura alături de prieteni la un grătar şi un pahar de voie bună, însă doar atunci când vom avea un grătar pe care să putem aşeza bucăţile de carne, cârnăciori sau chiar legume pentru garnitură.
Un grătar autentic poate fi confecţionat din două jante care şi-au terminat ciclul de viaţă. Luăm fiecare jantă şi trasăm conturul unui decupaj identic pe fiecare dintre ele. Cu ajutorul unui flex vom decupa porţiunile al căror contur a fost deja marcat, astfel încât la aşezarea jantelor una peste alta, acestea să se potrivească perfect pe decupaj.
Următorul pas este acela de a suda ambele jante pe margine pentru a forma un corp comun. Orificiul decupat din ambele jante este acum vatra pe unde vom pune lemne pentru grătar. Tot ce ne mai trebuie este un grătar din plasă metalică pe care îl vom decupa tot cu flexul în formă rotundă după dimensiunea jantelor.
În acest moment putem să ne invităm prietenii la un grătar, iar aceştia vor fi fără îndoială impresionaţi de ingeniozitatea noastră şi bineînţeles şi de friptura preparată pe un astfel de grătar. De apreciat este şi faptul că acest grătar nu necesită costuri deoarece toate materialele folosite sunt reciclabile.

Iți recomandăm și: